100%

Japp, efter en turbulent höst/vinter med nedskärningar på jobbet är det nu klart att jag blir kvar och nu har jag fått en heltidstjänst. Jag är givetvis jätteglad för det men jag har förlorat två uppskattade kollegor så känslorna är lite tudelade.

image

Så nu känns det som jag inte hinner med så mycket mer än att jobba. Jo jag har ju min släktforskningskurs, jag är fortfarande ordförande i Vadstena hyresgästförening, jag sitter med i styrelsen för hyresgästföreningen för Motala/Vadstena och jag försöker hinna med att gå på politiska möten med mitt parti också….
På tal om hyresgästföreningen…det är årsmöte på söndag så efter det får man väl se vilken roll man har..dock hoppas jag att jag blir kvar för det händer så mycket roligt med bingo, Ullaredsresa, melodikryss och Jul på Liseberg med mera…
Om 1.5 vecka ska vår fastighetsvärd börja med stambyte och vi ska då tömma badrum och kök… jag som precis har kommit i ordning i köket..

image

image

image

Jaja..
Idag har jag varit ledig och migränen kom som ett brev på posten. Nu är det bättre och jag har varit hos en vän och druckit te också.
Nu lyssna på bok och dricka kaffe.
Ha det gått mina fina läsare där ute.

image

image

image

Kram
//Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s